Olcsó szén

csepeli telephelyünkön állandó árukészlet

Szén információs vonal

+36 30 638 - 8443

Keressen minket bizalommal!

Érdeklődne?

A további részletekért és az olcsó szén ajánlatokért kattintson a gombokra!

Olcsó szén eladó

Csepeli telephelyünkön állandó árukészlettel rendelkezünk feketeszénből, barnaszénből és német brikett szénből is. Lakossági vásárlóink hétfőtől péntekig válogathatnak a jobbnál-jobb ajánlataink közül, akár kis mennyiségben is! Minőségi olcsó szén eladó, az Ön részére is! Ha további információra van szüksége, küldhet üzenetet, illetve munkanapokon, nyitvatartási időben telefonon is rendelkezésére állunk. Ne feledje, nálunk a vevő a legfontosabb!

Olcsó szén évtizedek óta

Olcsó szén lerakatot keres Budapesten? Megbízható, központi telephellyel rendelkező viszonteladói partnert keres? Jó helyen jár! Barnaszén, feketeszén és német brikett eladása, állandó készletről. Cégünk már 25 éve van a piacon és mi minden esetben az elérhető legjobb áron szolgáljuk ki lakossági – és viszonteladó vevőinket egyaránt: legyen szó kertészetekről, tüzépekről vagy akár egyéni vásárlókról.

Olcsó szén kínálatunk

Állandó akciókkal kínálunk minőségi barnaszenet, feketeszenet és német brikettet. Import szeneink Lengyelországból, Csehországból és Németországból származnak. Kérdése van? Keressen minket bizalommal!  +36 (30) 638-8443  

Érdeklődne?

A további részletekért és az olcsó szén ajánlatokért kattintson a gombokra!