Olcsó szén

csepeli telephelyünkön állandó árukészlet

Szén információs vonal

+36 30 638 - 8443

Keressen minket bizalommal!

Érdeklődne?

A további részletekért és az olcsó szén ajánlatokért kattintson a gombokra!

Olcsó szén eladó

Csepeli telephelyünkön állandó árukészlettel rendelkezünk feketeszénből, barnaszénből és német brikett szénből is. Lakossági vásárlóink hétfőtől péntekig válogathatnak a jobbnál-jobb ajánlataink közül, akár kis mennyiségben is! Minőségi olcsó szén eladó, az Ön részére is! Ha további információra van szüksége, küldhet üzenetet, illetve munkanapokon, nyitvatartási időben telefonon is rendelkezésére állunk. Ne feledje, nálunk a vevő a legfontosabb!

Olcsó szén évtizedek óta

Olcsó szén lerakatot keres Budapesten? Megbízható, központi telephellyel rendelkező viszonteladói partnert keres? Jó helyen jár! Barnaszén, feketeszén és német brikett eladása, állandó készletről. Cégünk már 25 éve van a piacon és mi minden esetben az elérhető legjobb áron szolgáljuk ki lakossági – és viszonteladó vevőinket egyaránt: legyen szó kertészetekről, tüzépekről vagy akár egyéni vásárlókról.

Olcsó szén akciók

Lakossági vásárlóink – és viszonteladói partnereink részére is rendszeresen hirdetünk meg a vásárolt szén mennyiségétől függően különböző szezonális akciókat. Ennek során kedvező árakat biztosítunk, illetve a megvásárolt áru elszállításában is segítséget nyújtunk. Válasszon minket, nem fog csalódni! Ha nem akar lemaradni olcsó szén akcióinkról, like-olja Facebook oldalunkat és így mindig a lehető leghamarabb jutnak el […]

Érdeklődne?

A további részletekért és az olcsó szén ajánlatokért kattintson a gombokra!